Het is zover.
Ik was nog niet vers gestart met de Lifecoach praktijk die u hier ziet of er kwamen mensen naar me toe die maar al te graag een tarotcursus zouden willen volgen.
Nu is dit naast het coachen een grote passie van mij en hobby en ik dacht… waarom ook niet.
Ik ben nu begonnen met de pilot van “Tarot101” met een selecte groep om de cursus op gang te krijgen en om te zien of er dingen zijn die beter kunnen of die ik beter anders kan aanpakken. Aangezien dit de eerste keer is dat ik een cursus geef vond ik het geen overbodige luxe om het gewoon eerst te proberen en dan met mensen die ik vertrouw dit “product”te verbeteren.

Wilt u meedoen aan de eerst volgende cursus? volg het kopje Workshop of cursus.

Deze dienst is binnenkort bij mij te volgen en ik zal u op de hoogte houden van de vorderingen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een reading aan te vragen> volg dan het kopje “spiritcoach”.

oracle-cards-242767_1280

 

Update: inmiddels februari 2016 is de cursus volledig afgerond en is de pilot tot een goed einde gebracht! Er lopen een paar getalenteerde Tarotisten meer op deze aardbol en dat doet mij goed!

Hartelijke groet,

Anneloes Leegwater