Lieve mensen,

Voelt u zich moe, futloos of gewoon ronduit zo druk dat u niet meer aan uzelf toekomt?

Denkt u erover hiermee naar de huisarts te gaan?

Misschien verdenkt u zichzelf van een burn-out of zou u het bijna zo gaan noemen?

Wanneer u namelijk te lang achter elkaar stresshormoon aan blijft maken op dagelijkse basis, raakt het lichaam hieraan gewend.
Het probleem is dat het lichaam daar zo lang mee doorgaat dat het uit eindelijk qua energie is opgebrand. Vandaar de naam Burn-out.
Mensen met een Burn-out kunnen vaak ook een hele tijd veel dingen niet meer doen. Een drukke supermarkt kan dan al te veel zijn. Revalidatie duurt soms langer dan een jaar.

Wist u dat een van de meest voorgeschreven medicatie momenteel Antidepressiva is?
Vaak ook voor klachten zoals veel stress, spanning en slapeloosheidklachten.
Wist u ook dat antidepressiva niet helpen u uit een stressvolle situatie te halen?
Dit laatste heeft u namelijk helemaal voor 200% zelf in de hand. Natuurlijk heeft de omgeving waarin u zit hieraan meegewerkt, al heeft u dit zelf toegelaten. Zoiets ontstaat niet zomaar vanzelf. Maar de situatie veranderen… dat kunt u alleen zelf doen.

Ziet u hier geen mogelijkheden in?

Wie zei dat u niet om hulp mocht vragen?

Heeft u wel eens gedacht aan een Lifecoach?
Nee, geen psychiater of psycholoog…. die heeft u (waarschijnlijk) (nog) niet nodig.
Een Lifecoach helpt u met het zetten van actieve stappen naar een nieuw leven en helpt u met het uitzoeken van de juiste opties die bij uw gewenste leven zouden passen.
Geen burn-out! Geen stress meer waar dat niet nodig is.

We leven gemiddeld maar 80 jaar. Dat betekend dat we het jaar 2100 nooit zullen zien! Van dat korte leven werkt u gemiddeld van uw 18de tot je 67ste… houdt u van die 80 jaar dan maar 30 jaar over voor jezelf. We slapen 1/3 van ons leven. Dat is op 80 jaar zo’n 27 jaar. Dan houdt u 3 volle jaren over…. Kortom, ga iets doen wat je leuk vindt want dan zijn alle jaren geheel en zonder spijt helemaal van U! Zonder stress, geen burnout, geen sleur.

Deze boodschap geldt net zo goed voor mij als voor ieder die hem leest.

En de “ja…maar” in ons brein die altijd weer met fantastische argumenten komt… dat zijn eigen opgelegde en aangeleerde grenzen. Durft u ze te verleggen? Wees dapper, mooi mens. Ik daag u uit!

Mijn naam is Anneloes Leegwater en ik ben Lifecoach bij mijn eigen bedrijf Lotusloes.

Waarom Lotusloes als naam voor mijn lifecoach praktijk?
De Lotusbloem is in de Oosterse cultuur de bloem van Wederopstanding. Elk jaar trekt deze bloem zich voor de winter terug in de modder en lijkt hierbij te sterven. Om vervolgens in het voorjaar uit het water weer te herrijzen.
De lotusbloem is familie van de waterlelie in ons land maar, in tegenstelling tot de waterlelie, rijst de lotus zich hoog uit het water op. De lotusbloem staat hierdoor voor wederopstanding en wedergeboorte en wordt elk jaar weer een beetje hoger en mooier. Lotusloes is de naam waarmee ik u help een eind aan uw problemen te maken en klaar te maken voor een nieuw begin. Waardoor u in staat bent zelf naar de oppervlakte en daar voorbij te rijzen.

 

Een dag toegewenst!

Hartelijke groet,

Anneloes leegwater Lifecoach Lotusloes