Lieve mensen,

Sommige mensen komen naar mij toe voor het lifecoachen opzich.

Dat is mijn beroep en dat is waar ik me voor inzet. Nu kom ik er achter dat andere mensen zich soms niet prettig voelen bij het feit dat ik ook Medium ben en me bezig houd met spiritueel bewustzijn.

Laat me u gerust stellen.

Er is niet zo iets als onvoorwaardelijke helderziendheid. De sprookjes vertellen ons dat een helderziende alles van een cliënt te weten kan komen.

Fictie! pure nonsense en niet waar. Uw geheimen zijn veilig.

Spiritualiteit helpt bij een verbreding van het bewustzijn en de intuïtie. (die wij allemaal bezitten)

Daarbij is er ook nog zoiets als een kosmisch wet. Een van die wetten is de wet wat toestemming. Dit wil zeggen dat als een medium of spiritueel bewuste geen toestemming heeft van de cliënt of medemens, deze ook geen enkele informatie hierover vanuit de kosmos en spirits zal krijgen.

Maakt u zich dus geen zorgen.

Onderwerpen die mij niets aan gaan zullen niet zomaar naar voren komen. U bent veilig, u bent uw eigen persoon. U staat niet onder invloed van zogenaamde magische krachten en u bent zelf machtig genoeg uw intentie en uw bewustzijn neer te zetten. Daarbij heb ik een geheimhoudingsplicht met u afgesloten.

Laten we het nuchter houden.

Verder ben ik opgegroeid met het hele concept van spiritueel bewustzijn en welke rol het kan spelen in het dagelijks leven. Hiermee wil ik aangeven dat u bij mij een nuchtere houding mag verwachten, maar ook dat wanneer u er niet over begint, u het van mij niet zal horen. Het is namelijk heel goed mogelijk om een gelukkig leven te leiden zonder dit onderwerp in uw bestaan. Het draait ten slotte allemaal om wat u hier en nu doet. Dat is het allerbelangrijkste.

Ik laat ieder in zijn of haar waarde en ga respectvol om met uw overtuiging. Ieder is vrij in zijn of haar eigen wereld en leven.

Mocht u mij nu juist zoeken vanwege het spirituele vlak? Dan zit u helemaal goed! De kennis die in mijn familie is doorgegeven begon al bij mijn betovergrootvader. Daarnaast is mijn ontwikkeling vanaf een jaar of 14 begonnen en niet meer gestopt.

In mijn overtuiging kan iedereen leren met zijn of haar intuitie en spiritualiteit te werken op ieder zijn eigen manier. Mocht u bij mij daarom een workshop of cursus willen volgen, dan kan dat ook!

Een combinatie van lifecoachen en leidraad van uw gidsen is ook mogelijk en is vaak het beste van de twee werelden. Dit zal bij mijn lifecoach sessies zijn inbegrepen. Een losse reading kan ook en op meerdere manieren. Ik geef u waar u behoefte aan heeft en wat u nodig heeft.

Waarom?

Ik daag u uit de beste zelf te worden die op aarde maar kan bestaan! Welke hulp u zoekt laat ik helemaal aan uzelf over.

Heeft u een vangnet nodig? Ik sta voor u klaar met open armen! Zowel hier, als hierna.

Hartelijke groet,

lotus_wit

Anneloes Leegwater Lifecoach Lotusloes

 

Heeft u behoefte aan een spirituele boost? Wilt u er meer over weten of bent u gewoon nieuwsgierig? Ik beantwoord maar al te graag uw vragen!

Als bonus of dit bericht:

een heerlijk nummer voor u om even in de stemming te komen!
En wat afbeeldingen die hierbij passen.
(muziek zelf aanzetten)