Spiritcoach

Naast lifecoaching in de nuchtere essentie van dit beroep kunt u bij mij ook terecht voor spirituele begeleiding. Dit doe ik in de vorm van Tarot leggingen of spiritueel waarnemen, automatische spraak of zelfs transmediumschap. Er is werkelijk van alles mogelijk.

Spiritualiteit en kennis hierover is een deel van mij en mijn leven. Vanuit mijn visie zijn we allemaal een spiritueel wezen in een stoffelijk lichaam. Wat ik doe, kunt u ook. Maar zoals met alles kan het niet zonder oefenen. U kunt mij achter een piano zetten, en dan speel ik wel wat, maar ik ben geen Wibi. Mijn talenten en aanleg zijn gericht op het helpen en dienstbaar zijn naar andere mensen. Spiritualiteit is daarin mijn specialisatie en maakt deel uit van het grote geheel. Bent u nu juist opzoek naar antwoorden voorbij het tastbare? Dan help ik u hier graag mee! Zal ik een Tarotkaart u voor u leggen? Of heeft u meer behoefte aan antwoorden op de vragen die u al kent? U mag mij alles vragen, u krijgt eerlijk antwoord.

Licht in uw leven gewenst!

Anneloes Leegwater Lifecoach Lotusloes

Wilt u meer lezen over mijn visie en idee hierover? Zie hieronder.

Gerelateerde cursussen en workshops kunt u ook hieronder lezen.

Inschrijven of vragen stellen over dit onderwerp is zeer gemakkelijk met het onderstaande formulier. Ik beantwoord u zo snel mogelijk per mail.

Hier kunt u zich inschrijven of vragen stellen...

4 + 13 =

Voor een standaard reading met Tarotkaarten vraag ik € 35,-                          Voor een standaard reading krijgt u uitgebreid uitleg over de legging die ik voor u doe en er is gelegenheid om uw legging te fotograferen als u dit wil. De legging kan ook worden gedaan met de Lenormand kaarten en Engelen kaarten.

U kunt bij mij ook terecht voor een healing, meditatie of Psychometrie sessie. Net wat u nodig heeft.

Wilt u mij uitnodigen voor een groep bij u thuis of vereniging? Echt heel leuk! stuur me een bericht en ik stuur u zo nodig een offerte.

Wellicht kan ik u ook met hele andere dingen helpen waar u spirituele begeleiding bij zoekt. Door u door te verwijzen naar de juiste mensen die ik ook persoonlijk heb ontmoet komt u steeds dichter bij uw doel of wens.

Maar het is zó belangrijk dat u het vraagt! Waarom? Omdat de cosmos en spirits uw toestemming nodig hebben om u op bepaalde manier te mógen helpen. Het moment dat u bereid bent te vragen naar hulp, en dat ook daadwerkelijk doet, dat is het moment waarop u de juiste hulp krijgt!

Ik vind het belangrijk dat mensen dit weten omdat het direct effect heeft.

Dus heeft u vragen? Stel ze gerust… Anneloes Leegwater

Medium en lifecoach bij Lotusloes

Tarot 101

Een cursus die u mij kan vragen te geven in Tarotkaarten leggen vanaf 5 personen genaamd: Tarot 101.

Heeft u altijd al willen weten wat Tarot voor u zou kunnen betekenen en wilt u zich in de Tarot verdiepen?

In tien beginnerslessen probeer ik op een leuke, luchtige wijze mensen kennis te laten maken met de Tarot. Aan het einde van de cursus bent u zelf in staat de kaarten op uw eigen manier te leggen en te interpreteren. Maar vergis u niet, Tarot vergt inzet en geduld. Na 10 lessen zult u de beginselen van de Tarot onder de knie te hebben.

Onderwerpen als intuitieve ontwikkeling, spirits, energie, nummerologie en Ethiek komen aan bod.

Tijdens en na de cursus kunt u zelf oefenen en spelenderwijs handiger worden in het begrijpen van de kaarten en in het beter volgen van uw gevoel/intuïtie. U zult verstelt staan hoeveel u te weten komt van een ander door middel van van de kaarten die al honderden jaren worden gebruikt met dit doel. Stap in het avontuur en meld u aan!

Bij de cursus zit lesmateriaal inbegrepen, exclusief Tarotkaarten.

Aanmelden kan via Lotusloes@gmail.com of via het bovenstaande formulier. Kosten € 96,50 voor de cursus Tarot 101 (10 lessen) inclusief koffie en thee van 19.30-21.30uur op de vrijdagavond. Ik hoop snel van u te horen en ook voor verdere vragen mag u mij altijd mailen. bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start.

Hartelijke groet, Anneloes Leegwater van Lifecoach praktijk Lotusloes

Voor de geinteresseerden onder u,

een stukje over mezelf en hoe mijn kijk op de wereld, die trouwens steeds meer veranderd.

Ten goede, welteverstaan! Anneloes Leegwater-Krijt

LotusLoes

Spiritualiteit is een deel van mijn leven.

Ik kan mij geen wereld indenken zonder doel of aanleiding. Alles heeft toch oorzaak en gevolg? Ik ben opgegroeid in een gezin waarbij het spirituele altijd ergens een rol speelde maar altijd op een normale nuchtere manier. In mijn wereld als kind hoorde het er gewoon bij en er was helemaal niets vreemd of mysterieus aan. Later besef je maar al te goed dat dit helemaal niet voor het grootste deel van de samenleving geldt. En wat dan vooral heel jammer is, is dat je vooral leert je mond te houden om andere mensen maar niet af te stoten. Dat is wat de jaren ’90 mij leerden. Ik was toen nog jong, dus je past je aan en denkt er niet te veel over na.

Toen brak het millennium aan en was er een ommekeer in de denkwijze van het grote publiek. Dit merkte ik doordat er dingen op tv kwamen zoals Char en later ook Derek Ogilvie. Er was ook tegenwerking want tja… Yin kan niet zonder Yang. Rechtszaken over Sylvia Millekamp en Jomanda, Char werd weggezet als een oplichtster. Van Derek bleven ze af, ook al werd het wel geprobeerd. Maar je kunt niet op tegen “the real deal”. De vreugde dat het in algemene gespreksonderwerpen naar voren mocht komen was voor mij zeer groot! In mijn ogen passeerde dit de revue en ook al vond ik de ontwikkelingen heel interessant op dat moment, van binnen wist ik dat deze dingen moeten gebeuren om ruimte te maken in het besef van het grote publiek. De “Zero’s” waren een periode van verandering en ontwikkeling. Ook al kwam er meer interesse voor… het was nog steeds op je woorden passen, helaas.

Terwijl de spirituele wereld zich weer begon te stabiliseren in het westen, begonnen de machthebbende mensen in ons land ook te veranderen, maar deze helaas ver van het spirituele af. Waarom zeg ik dit? Onze kabinetten konden in die tijd niet overeind blijven, van paars naar rood naar groen, ze hadden echt geen idee wat ze aan het doen waren. Pas als je beseft dat spiritueel zijn helemaal niets met geesten zien of horen te maken heeft, maar met de ontwikkeling van jezelf als mens, dan begrijp je misschien waar ik naar toe wil. Het Ego begon te groeien in de mensen die hier gevoelig voor waren. Zowel bij onze ministers als bij alle andere mensen op hun eigen vlak. Maar het Ego is wel een belangrijke tegenhanger van Spiritualiteit. Het Ego is in staat alles te gebruiken in het eigen voordeel en bevestiging, ook spiritualiteit. Onze ministers konden door het Ego helemaal niet meer samenwerken. En ook sommige van onze lichtwerkers steeg het naar het hoofd. Alle bedoelingen waren in het begin puur en goed, maar het Ego maakt daar abrupt een einde aan. Wat gebeurde er toen? juist. Het Ego is een Yang en die kan niet zonder Yin, dus Karma kwam langs en gooide alles ondersteboven.

2010 was aangebroken om ons meer respect, liefde en onderdanigheid te leren. Pas in die tijd besefte ik dat ik er met mensen wel over kon praten, maar rekening moest houden met hun eigen bewustzijn en hier balans in vinden. Er is sinds dat jaar heel veel gebeurd. zowel in ieders eigen situatie als in onze samenleving zelf. Het was soms hard om mee te maken, het was ook soms glorieus om te zien. In dit nieuwe tijdperk zoeken mensen hun eigen kracht. En met die eigen kracht kun je alles doen! Er is geen limiet als je die zelf niet ziet. Ik ben vanuit mijn bron een lichtwerker. Spiritueel zijn dekt de lading niet. Ik ben dienstbaar. In elke mogelijke vorm die mij past. Ieder heeft zijn/haar eigen specialisatie meegenomen vanaf de geboorte om hiermee een verschil te maken op deze prachtige aarde. Tegenwoordig is spiritualiteit niet wereldvreemd meer en zijn de mensen die er nog nooit van hebben gehoord in de sterke minderheid.

Wilt u hierin een stukje begeleiding? Ik ben u dienstbaar en kan u daardoor helpen die stappen te zetten die u nodig heeft. Ik zal zijn wat u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft. De eerste stap is contact vanuit uzelf, de rest gaat vanzelf zoals dat bedoeld is. Uw geliefden en familie helpen u hier ook graag mee, en dat is kracht vanuit de spirituele begeleiding. De wil om elkaar te helpen en lief te hebben gaat verder dan het stoffelijke hier op aarde. Benieuwd wat ik voor u kan doen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat u hoeft te doen is… vragen.

Anneloes Leegwater

Lifecoach lotusloes