Op verzoek van vele geef ik ook graag een cursus of workshop zo nu en dan! Zou u nu daar ook oren naar hebben, dan moet u even hieronder lezen. Ik zet hier steeds de nieuwste workshops en cursussen voor u beschikbaar, inschrijven is ook zeer gemakkelijk. Tarieven en locatie staan erbij vermeld en bij cursussen is het ook mogelijk om in delen te betalen. Mocht u vragen hebben kunt u het onderstaant formulier ook invullen. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk. Tot snel!

Anneloes Leegwater

Lotusloes

Hier kunt u zich inschrijven voor een cursus of workshop maar u mag ook vragen stellen... Ik daag u uit! (vermeld bij inschrijving a.u.b. de titel van workshop of cursus.)

5 + 13 =

U kunt zich inschrijven voor de Cursus Intuïtie Training.

In deze cursus vind u een stukje van uzelf terug in uw gevoel en leert u luisten naar uw ineerlijke wijsheid door middel van onder andere uw eigen tekeningen en schilderijen. Om deze cursus te kunnen volgen heeft u geen speciaal talent voor vormgeving of spiritualiteit nodig. Iedereen kan meedoen, jong, oud en alles daar tussenin.

Ik leer u op een nieuwe manier kijken naar de dingen die u schildert of tekent.

Maar ook handgrepen om beter naar uw gevoel te luisteren, zodat u uw innerlijke wijsheid kan gebruiken waar nodig.

Sta open voor wat uw intuïtie u ingeeft!

Meer informatie vindt u hier.

De kosten voor de totale cursus komen op ongeveer €105,-
(kan in delen worden betaald)
(dit is inclusief koffie/thee, huur van de zaal, evt. tekenbenodigdheden en mijn tijd)

Hierboven kunt u uw naam en gegevens achterlaten.

Dan kom ik zo snel mogelijk bij u terug. Bellen mag natuurlijk ook.

Anneloes Leegwater

Cursus Intuïtie Training

U kunt bijvoorbeeld een Workshop “ben ik spiritueel?“doen.

Deze is bij mij te boeken voor uzelf, maar ook voor een groep.

Bij deze workshop laat ik u op verschillende manieren zien wat spiritualiteit inhoud in het dagelijks leven en zal ik oefeningen met u doen die u zullen verbazen.
Geen zeer “zweverige dingen”, zoals sommige het graag uitdrukken, maar handige spirituele handgrepen die u in het dagelijks leven kunnen helpen.

Zodra u ernaar vraagt en mij verteld wat u wensen zijn kom ik bij u terug met een korte offerte.

Ik daag u uit!

 

Hartelijk groet, Anneloes Leegwater-Krijt

Zou u eerst een workshop willen doen? Dat kan! Als de gelegenheid zich aandoet en er voldoende vraag naar is geef ik graag een Workshop weg. Als u daar bij zou willen zijn, geef u dan op door het formulier hierboven in te vullen of mail me zodat ik weet op hoeveel mensen ik kan rekenen. U mag me zelfs (Whats)appen. Zodra ik weet hoeveel mensen interesse hebben laat ik de datum en tijd weten en zie ik u daar! Ik ga het hebben over verschillende soorten kaartleggingen en verschillende tarot en orakel kaarten. Tot dan!

Mocht u mij uit willen nodigen voor een groep of vereniging, dan sla ik dat niet af.

Met het grootste plezier kom ik bij u langs! Dit kan ook zijn voor een lezing of een “vraag en antwoord” avond.

Bent u benieuwd naar een offerte?

Stuur me een bericht over het onderwerp, de hoeveelheid mensen en waar, dan maak ik voor u een offerte op maat.

Anneloes Leegwater

Lifecoach/Medium, Lotusloes

Tarot 101

Binnenkort start ik met een nieuwe serie lessen tarotkaarten leggen genaamd Tarot 101. Heb je altijd al willen weten wat tarot voor jou kan betekenen en ben je van plan je daarin te verdiepen? dan is dit je kans!

De cursus zal worden gegeven op avonden 10 weken achterelkaar tussen half 8 en half 10 ‘s avonds in buurtcentrum de Vuister in Westerkoog. (tegen Zaandam aan). In deze tien lessen voor beginners probeer ik op een leuke wijze mensen kennis te laten maken met de tarot. Aan het eind van de cursus bent u zelf in staat de kaarten op uw eigen manier te leggen en te interpreteren. Maar vergis u niet, Tarot vergt inzet en geduld. Tijdens en na de cursus kunt u naar hartenlust zelf oefenen en op spelende wijs beter worden.

Het zal u versteld doen staan hoeveel u te weten komt van een ander aan de hand van de kaarten die al zoveel duizenden jaren gebruikt worden met dit doel. Stap in het avontuur en meld u aan! Bij de cursus zit lesmateriaal inbegrepen, Exclusief eigen tarotkaarten. Wel zijn er oefen kaarten aanwezig voor wie niet direct een spel wenst aan te schaffen. Aanmelden kan via Lotusloes@gmail.com of via het bovenstaande formulier.

 Kosten €96,50 voor deze beginners cursus Tarot 101 (10 lessen) inclusief koffie en thee van 19.30-21.30uur vrijdagavond (kan evt. In delen worden betaald. ) en een certificaat achteraf!

Ik hoop snel van u te horen en ook voor verdere vragen mag u mij altijd mailen. Bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start.

Hartelijke groet, Anneloes Leegwater van Lifecoach praktijk Lotusloes

meer weten van mij als beschikbaar Medium? klik op Spiritcoach