U kunt zich inschrijven voor de cursus Intuïtie training.

U kunt zich in het nieuwe jaar aanmelden voor mijn cursus Intuïtie training!
In deze cursus zullen we meer over onszelf ontdekken en meer naar ons intuïtie leren luisteren.
De gedachten achter intuïtie training is dat u leert luisteren naar uw gevoel.

Kent u dat gevoel… dat je gevoel zegt dat je vandaag beter links om kan gaan… en dat je hoofd dat gaat beredeneren of dat je uit gewoonte toch maar rechtsom gaat.
vervolgens kom je er achteraf achter dat linksom better had geweest….? nou?

precies!

Of het nu om een beslissing gaat of om een bepaalde timing van een actie, buiten thuis of op het werk… iedereen heeft dit wel eens.

Deze cursus leert je makkelijker luisteren naar de stem diep binnen in ons waar een grote bron van wijsheid te vinden is.

Door middel van schilderen, tekenen, meditatie, pendelen, praten en andere oefeningen kunnen we ons intuïtie trainen om harder te spreken dan hiervoor en we leren luisteren naar ons innerlijk weten.

De bedoeling hiervan is dat u meer duidelijkheid krijgt in de dingen die u bezighouden en dat u inzicht krijgt in uw gevoel in de vorm van kleur en patroon. Deze cursus leert u hoe u uw intuïtie zou kunnen verbreden en het leert u iets meer over uzelf. Door middel van tekeningen kunt u zichzelf leren kennen. Immers u tekent altijd uzelf, zeggen kunstenaars.

Zelf heb ik ondervonden dat dit correct is. Ik heb verschillende tekencursussen gehad en zelfs als je het portret van iemand anders perfect probeert te tekenen, dan nog kom je erachter dat de tekening toch iets van jezelf weg heeft op bepaalde gebieden. Het is iets dat gebeurd.

Voor wie het leuk vind en er gevoel voor heeft zal ik richting het eind van de cursus oefenen met het interpreteren van schilderijen en beelden. Tegen die tijd snapt u precies wat ik bedoel.
De cursus zal uit 10 lessen bestaan waarvan 1 avond elke 2 weken.

Aangezien dit een nieuwe cursus is heb ik de desbetreffende avond nog niet vastgelegd, dus u mag bij inschrijving uw voorkeur uitspreken. Daar waar de meeste mensen kunnen zal ik starten, dus geeft u gerust meerdere opties aan.
Kan evt. ook in het weekend.

De bedoeling is om een zaaltje in buurtvereniging Westerkoog (de Vuister) te reserveren voor de cursus.
Of u voor uw eigen aquarel of tekenblok wil zorgen. Wat steviger papier is wenselijk aangezien er dan ook met verf gewerkt kan worden.

De kosten voor de totale cursus komen op ongeveer €105,- voor 10 avonden.
(kan in delen worden betaald)
(dit is inclusief koffie/thee, huur van de zaal, evt. tekenbenodigdheden en mijn tijd)

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de cursus hoofdpagina.

 

bij voldoende aanmeldingen gaan de cursus door.
Wijsheid kun je niet uit boeken leren of kopen…. maar je kan het wel eigen maken door goed te luisteren.

 

helemaal onderaan deze pagina kunt u reacties kwijt.

 

 

Intuïtie training

Lotusloes lifecoaching