Binnenkort start ik met een nieuwe serie lessen tarotkaarten leggen genaamd Tarot 101 in buurtcentrum de Vuister in Westerkoog.

Heb je altijd al willen weten wat tarot voor jou zou kunnen betekenen en was je van plan daarin te verdiepen? dan is dit je kans!

De cursus zal worden gegeven op avonden 10 weken achterelkaar tussen half 8 en half 10 ‘s avonds in buurtcentrum de Vuister in Westerkoog. (tegen Zaandam aan).

In deze tien lessen voor beginners probeer ik op een leuke wijze mensen kennis te laten maken met de tarot. Aan het eind van de cursus bent u zelf in staat de kaarten op uw eigen manier te leggen en te interpreteren.
Maar vergis u niet, Tarot vergt inzet en geduld, verwacht na 10 lessen niet de volledige wijsheid van de tarot al onder de knie te hebben, maar dit hoeft ook niet. Tijdens en na de cursus kunt u naar hartenlust zelf oefenen en op spelende wijs beter worden. Onderwerpen als intuitieve ontwikkeling, spirits, energie, nummerologie en Ethiek komen allemaal aan bod. Dit is meer dan zomaar een cursus!
Het zal u versteld doen staan hoeveel u te weten komt van een ander aan de hand van de kaarten die al zoveel duizenden jaren gebruikt worden met dit doel.

Stap in het avontuur en meld u aan!

Bij de cursus zit lesmateriaal inbegrepen, exclusief tarotkaarten.
Wel zijn er oefen kaarten aanwezig voor wie niet direct een spel wenst aan te schaffen.

Aanmelden kan via Lotusloes@gmail.com of via deze website. meer informatie vind u ook onder het kopje “Spiritcoach“.

Kosten 90,- voor de cursus Tarot 101 (10 lessen) inclusief koffie en thee
van 19.30-21.30uur vrijdagavond.

Ik hoop snel van u te horen en ook voor verdere vragen mag u mij altijd mailen.
bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start.

Hartelijke groet,

Anneloes Leegwater
van Lifecoach praktijk Lotusloes